p<>. Mettől meddig töltötte be a HÖK elnöki posztot?

Úgy emlékszem, 2003 márciusától 2005 márciusáig.

Mire emlékszik vissza legszívesebben egyetemi éveiből?
Az általunk szervezett programokra és a sikerélményre, az EHÖK gyűlésekre.

Mit tart legnagyobb eredményének HÖK elnökségi idejéből?
Újraélesztettük a főiskolai kiadványunkat, valamint rengeteg programot szerveztünk az elnökségem alatt.

Mi motiválta, hogy tegyen valamit hallgatótársaiért?
Mindenféleképpen a Hallgatók jobb életvitelét akartam elősegíteni, valamint olyanná akartam tenni a hallgatói életet, amire mindenki szívesen emlékszik vissza. Emellett sok gondot fordítottunk arra is, hogy a tanulmányok elvégzése egyszerűbbé váljon, próbáltuk megkönnyíteni a kreditrendszer teremtette nehézségeket, de azt hiszem mostanra már elég jól belejött mindenki és kilábalt ebből a problémából.

Származott-e előnye hivatali múltjából?
Igazán előnyöm nem származott a munkámból, sőt főiskolai éveim alatt talán még egy kicsit meg is nehezítette mindennapjaimat. Nagy felelősség, amit egy HÖK elnök magára vállal a Hallgatóság, az iskola vezetősége és az Egyetem iránt. De utólag elmondhatom, hogy nagyon élveztem, és büszke vagyok arra, hogy egy ilyen nagy egyetem volt HÖK elnöke lehetek.

Kik segítették munkáját?
A munkámat a Hallgatói Önkormányzat tagjai és az iskola összes dolgozója segítette, valamint nagyon sok segítséget kaptunk még az egyetem vezetésétől és az EHÖK-től.

Mivel foglalkozik jelenleg?
Még nem találtam munkát, folyamatosan keresek és bízok benne, hogy a hosszú keresgélés és várakozás után végre el tudok helyezkedni. Valamint elkezdtem egy levelezős tanfolyamot, melynek befejezése után idegenforgalmi ügyintéző (is!) leszek.

Mit tett a hallgatói mozgalomért?
Próbáltam részt venni a különféle hallgatói mozgalmakban, bár nem mindig volt rá lehetőségem.

Hogyan látja a mai felsőoktatás helyzetét?
A mai felsőoktatás helyzetéről sokat lehetne beszélni. Nem akarok vészjósló lenni, de mindenkinek nagyon meg kell fontolnia, hová megy továbbtanulni. Gondolni kell a főiskolai, egyetemi évek utáni időszakra, nem biztos, hogy az a legjobb választás, amihez az embernek kedve van. Én nagyon szeretem a szakmámat és most már diplomásként mondhatom, hogy büszke vagyok rá, hogy az lettem, ami vagyok, viszont a mai világot nézve, nem sok esélyem van a szakmámban elhelyezkedni.

Meglátása szerint hogyan lehetne még többet tenni a hallgatók támogatásáért, képviseletéért?
Nem igazán kapcsolódom be mélyebben a mai hallgatói életbe, de én úgy vélem, hogy ha mindenki rendesen végzi a dolgát, akkor a hallgatóknak arany életük lehet.

Milyennek kell lennie egy jó vezetőnek?
Egy jó vezetőnek határozottnak, céltudatosnak és előre törekvőnek kell lennie; emellett még sok dolog van, ami egy jó vezetőt alkalmassá tesz arra, hogy tömegekhez legyen képes szólni és irányítani is tudja azokat.