Mettől meddig töltötte be a Hallgatói Önkormányzat elnöki posztját és mire emlékezik vissza legszívesebben egyetemi éveiből?
Az SZTE EFK HÖK elnöke voltan két éven keresztül, és jelen pillanatban is egyetemista vagyok, a munkám mellett levelező tagozaton tanulok. A főiskolán töltött éveim alatt a szakmai gyakorlatok voltak a legélvezetesebbek, amikor azt csinálhattuk, amiről addig csak beszéltek nekünk. Természetesen a közös bulik is emlékezetesek maradnak.

Mit tart legnagyobb újításának hivatalának betöltése alatt?
Talán azt emelném ki, hogy sikerült érezhetőbbé tennünk a hallgatói jelenlétet.

Mi motiválta, hogy tegyen valamit hallgatótársaiért?
Hamar kiderült, hogy a hallgatói életnek vannak igen nehéz területei is. Mindig az lebegett a szemem előtt, hogy hogyan segíthetnék magunkon és az, hogy akik utánunk jönnek, nekik már ne kelljen megküzdeni ugyanazokkal a problémákkal.

Kik segítették munkáját?
Egy csapattal dolgoztam együtt, akiknek sokat köszönhetek. Valamint hálával tartozok azoknak a tapasztalt kollégáknak, akik az elején segítettek eligazodni a papírok rengetegében.
Mindezeken túl az Egészségügyi Főiskola vezetése és az ott dolgozók egy része is a munkánk előrehaladásában segített.

Mivel foglalkozik jelenleg?
Mint ahogyan az imént már utaltam rá, dolgozom, tanulok és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának az elnökségi tagja vagyok.

Mit tett a hallgatói mozgalomért?
Érdekes kérdés. A pontos választ néhány év múlva lehetne majd megadni. Addig
kiderül, hogy amiről most jót vagy rosszat gondolunk az valójában okozott-e bármilyen változást a mozgalom életében.

Hogyan látja a mai felsőoktatás helyzetét és Ön szerint milyennek kell lennie egy jó vezetőnek?
Az oktatás jelenlegi állapotának kérdése bonyolult, nehéz dolguk van a jelenlegi hallgatói vezetőknek. Az érvényesüléshez empatikusnak, felkészültnek és határozottnak kell lenniük.